Διακοπές τέλος για τους παίκτες της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού που επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το τριήμερο ρεπό που είχαν πάρει για να περάσουν οικογενειακά τις ημέρες του Πάσχα. Το ευχάριστο για το «τριφύλλι» είναι ότι στο κλειστό της Γλυφάδας έδωσαν το παρών άπαντες από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.
Αυτό μόνο θετικά μπορεί να το δει ο τεχνικός των «πράσινων» Φρανσίσκο ντο Σάντος που θα έχει το οπλοστάσιο γεμάτο ενόψει της προετοιμασίας που ξεκίνησε για το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» το οποίο δεν θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του πρωταθλήματος.
Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό ο Παναθηναϊκός είναι και μαθηματικά πρώτος στην κανονική περίοδο και ο Ολυμπιακός δεύτερος και θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας στους ημιτελικούς τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή αντιστοίχως. Βέβαια μπορεί το ματς να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά μόνο και μόνο το γόητρο που μπαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις καθιστά το παιχνίδι αρκετά σημαντικό.
Το πρόγραμμα της Τρίτης (10/4) περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στην οποία οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα επιδοθούν σε ασκήσεις με βάρη. Εν συνεχεία το απόγευμα (5μμ) θα δοθεί φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Λαμία στο κλειστό της Γλυφάδας όπου θα διαπιστωθεί η αγωνιστική τους κατάσταση μετά την διακοπή και την αγωνιστική απραξία που έχει υπάρξει.
Αλέξανδρος Κουλούρης