ΟΥΕΦΑ είναι η λέξη κλειδί στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί όπως και τα υπόλοιπα την Κυριακή στις 7μμ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Ο λόγος είναι ότι και οι δυο ομάδες διεκδικούν με αξιώσεις την έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ της νέας χρονιάς και από το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα θα εξαρτηθούν πολλά σχετικά με το ευρο-μέλλον τους.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με μόνη επιδίωξη τη νίκη θα υποδεχθεί ο Ατρόμητος τον Πανιώνιο για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Περιστερίου δεν θα έχει στη σύνθεση της, τρεις παίκτες. Ο λόγος για τους Μαρίνο, Ραγκουέλ και Μερίνο που είναι τραυματίες και δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν στο ματς με τους «κυανέρυθρους».

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Ντράγκαν Κοκότοβιτς ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή για το Κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο. Αυτοί είναι οι: Ανδριόλας, Κατεμής, Γελαδάρης, Ιωάννου, Ρόβας, Λουτσιάνο, Κουτσοσπύρος, Παγώνης, Γεωργίου, Λαζανάς, Μαγκντί, Μιχαηλίδης, Χάλαρης, Κριπιντήρης, Ολιβέιρα, Κορακάκης, Άντερσον, Σούφλας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιώνιου για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι «κυανέρυθροι» ευελπιστούν σε θετικό αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού στόχος τους είναι η έξοδος στο ΟΥΕΦΑ όπως τόνισε και ο Εύαλντ Λίνεν στην χθεσινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε.

Στον αγωνιστικό τομέα δεν υπάρχει προβλήματα τραυματισμών εκτός των ήδη γνωστών του Γκάσπαρ και του Κουτσόπουλου, οι οποίοι θα χάσουν όλο το υπόλοιπο της σεζόν. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γερμανός τεχνικός Εύαλντ Λίνεν ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που θα πάρει μαζί του στο γήπεδο του Περιστερίου.

Αυτοί είναι οι: Κένινγκ, Κρέσιτς, Μανιάτης, Μπερτέ, Πλετς, Μάκος, Εξουζίδης, Κοντέ, Ενσαλίβα, Τσκιτισβίλι, Γουνδουλάκης, Σπυρόπουλος, Φερνάντες, Μπρέσκα, Αραβίδης, Κόντης, Τζιμπούρ και Λουρένσο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Καραπαπάς κατά διαιτησίας: «Μπερδέψατε την καλή μας πρόθεση με κάτι άλλο»