Αν μη τι άλλο, οι ανακοινώσεις της Skoda Ξάνθης δεν στερούνται φαντασίας και πρωτοτυπίας. Η ακριτική ΠΑΕ με ανακοίνωσή της εκφράζει σε εμφανώς ειρωνικό ύφος τα παράπονά της για τη διαιτησία του Μιχάλη Κουκουλάκη. «Χριστός Ανέστη, αληθώς Ανέστη και ’’όλα αληθώς’’, Κύριε Κουκουλάκη από το Ηράκλειο. Ακόμη μια φορά, Χρόνια σας Πολλά», αναφέρει η ανακοίνωση. Ο σύλλογος της Θράκης διαμαρτύρεται για το μη καταλογισμό αρκετών φάουλ σε βάρος των παικτών της ομάδας. «Ο διαιτητής Κουκουλάκης δεν μας άφηνε να αναπτυχθούμε», είχε δηλώσει μετά το τέλος του ματς ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Κεχαγιάς.
Λίγα λεπτά μετά την πρώτη ανακοίνωση, η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη με νέα της ανακοίνωση αναφέρθηκε στον διαιτητή του προσεχούς αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Παναθηναϊκό, Κύρο Βασσάρα. Η νέα ανακοίνωση αναφέρει:
"Για τη SKODA ΞΑΝΘΗ την ομάδα μας, για την πόλη μας, το παιχνίδι με τον Παναθηναικό είναι το…ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ. Αναμφίβολα και για την αντίπαλη ομάδα, για τους δικούς της λόγους,είναι το ίδιο.
Το ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος του Παναθηναϊκού την προηγούμενη αγωνιστική και η άριστη διαιτησία, διαιτησία για σεμινάριο, του Κου Κουκουλάκη, είναι γεγονότα νωπά.
Θα είναι χρήσιμο, πολύ χρήσιμο για το Ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ο συγκεκριμένος αγώνας, που είναι ο αγώνας της χρονιάς και για τις δύο ομάδες και που θα διευθύνει ο ΄΄Νο 1΄΄ Κος Βασσάρας, να γίνει υπό τα βλέμματα του Κου Ψυχομάνη και όλων των ΄΄παρατηρητών΄΄ διαιτησίας ει δυνατό.
Ας ρωτήσουν, έστω και τώρα, τον Κο Βασσάρα αν έχει το σθένος και την ψυχολογία να απονείμει ισότιμα δικαιοσύνη και στις δύο ομάδες. Και αν μπορεί και θέλει, έχει καλώς. Εάν όχι, επειδή περί ορισμού πρόκειται, ας ορίσουν τον οποιοδήποτε άλλο διαιτητή που έχει τα ως άνω στοιχεία".
Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης