Καμία πρόθεση να εγκαταλείψει τη Τσέλσι δεν έχει ο Άριεν Ρόμπεν σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ και πατέρα του παίκτη, Χανς, στον Τύπο της Αγγλίας.

Ο Ολλανδός άσος διανύει μια απογοητευτική χρονιά με τη φανέλα των ‘μπλε’ και τα δημοσιεύματα τον θέλουν να βρίσκεται ένα βήμα πριν την έξοδο. Πιθανοί προορισμοί φαίνεται να είναι η Μπάγερν Μονάχου ή η Μπαρτσελόνα. Ο άσος της Τσέλσι έχει ξεκινήσει βασικός σε μόλις 16 αγώνες την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, κυρίως εξαιτίας των τραυματισμών, αλλά και λόγω μιας παρατεταμένης περιόδου ντεφορμαρίσματος. Ωστόσο, ο μάνατζερ του παίκτη, επιμένει ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του. «Ο Άριεν δεν σκέφτεται να αφήσει την Τσέλσι και δεν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του που να του επιτρέπει κάτι τέτοιο. Αλλά στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται. Στο τέλος ο γιος μου θα αποφασίσει».

Από την άλλη μεριά, αν δεν αλλάξει η κατάσταση στον αγγλικό σύλλογο, υπάρχουν πολλοί ‘μνηστήρες’ που θα ενδιαφερθούν για την απόκτηση του πρώην παίκτη της Αϊντχόβεν, κυρίως από την Γερμανία, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του Χανς Ρόμπεν. «Μια πιθανότητα είναι να πάει στην Μπάγερν Μονάχου. Νομίζω ότι είναι η πιο συμφέρουσα, γιατί θα έχει πολλές ευκαιρίες να παίξει καλά στο γερμανικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν έξι με εφτά ομάδες που θα καταθέσουν επίσημη πρόταση. Η Μπάγερν είναι μία από αυτές».

Επιμέλεια: Αγγελική Παπαμιχαήλ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube