Σχολιάζοντας τα εύσημα του Σούλη Μαρκόπουλου ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Ο Ελληνας τεχνικός τόνισε πως η ΑΕΚ θα σωθεί στο τέλος, μη ξεχνώντας τη θητεία του στην «Ενωση» ως παίκτης και ως τεχνικός και επισήμανε πως οι παίκτες του αγωνίστηκαν σαν «λιοντάρια» και δίκαια πήραν τη νίκη-παραμονή. Από την πλευρά του ο Μακεδόνας τεχνικός, έδωσε συγχαρηρήρια στο «Σίτι» για την παραμονή και την ομάδα που έδιεξε στο φετινό πρωτάθλημα. Αναφέρθηκε στο γεγονός πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν τις επιθετικές λύσεις στα κρίσιμα σημεία και περιμένει τη μία νίη στα δύο τελευταία ματς για να έρθει η παραμονή.


Αναλυτικά:

Θανάσης Σκουρτόπουλος: «Ευχαριστώ τον Σούλη Μαρκόπουλο για τα καλά του λόγια. Είναι ωραίο να τα λέει ένας έμπειρος ανθρωπος στο ελληνικό μπάσκετ. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ. Πιστεύω ότι δε θα κινδυνεύσει στα δύο τελευταία παιχνίδια και θα τελειώσει καλά τη χρονιά. Μπράβο στους παίκτες μου, που έφεραν εις πέρας την αποστολή τους. Παίξαμε σαν «λιοντάρια» σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Καμιά στιγμή του αγώνα δε χαλάρωσαν και έτσι σωθήκαμε οριστικά».

Σούλης Μαρκόπουλος: «Συγχαρητήρια στο Αιγάλεω, που κατάφερε να φτιάξει μια αξιόμαχη ομάδα και να μείνει στην κατηγορία. Για μας είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, ύστερα από αυτήν την ήττα. Θέλουμε μια νίκη στα δύο επόμενα ματς, πάση θυσία, ώστε να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube