Εκκληση στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ να μην αφήσουν το κυριακάτικο ντέρμπι να εξελιχθεί σε διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά του Μάλκολμ Γκλέιζερ απηύθυναν οι άνθρωποι της Σίτι. Το διοικητικό συμβούλιο των «κόκκινων διαβόλων» συνεδριάζει την Παρασκευή και αναμένεται να συζητήσει την τελευταία -μέχρι την επόμενη;- απόπειρα του Αμερικανού επιχειρηματία να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου.

Μάλιστα, εικάζεται ότι οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ θα αφήσουν τον Γκλέιζερ, ο οποίος κατέχει το 28,1% των μετοχών, να ρίξει μια ματιά στα λογιστικά βιβλία. «Δεν είναι σωστό να μεταφερθούν οι διαμαρτυρίες στο στάδιο», δήλωσε εκπρόσωπος των «γαλάζιων» του Μάντσεστερ.

Θυμίζουμε ότι 300 περίπου οπαδοί της Γιουνάιτεντ διαδήλωσαν ήδη μια φορά έξω από το «Ολντ Τράφορντ» την εβδομάδα που διανύουμε κατά του Γκλέιζερ, το ενδιαφέρον του οποίου για την αγορά του συλλόγου κρατάει εδώ και ένα χρόνο, ενώ 100 εξ αυτών προέβησαν σε καθιστική διαμαρτυρία.

«Το μήνυμα που στέλνουμε είναι να κλείσουν τα βιβλία στον Γκλέιζερ. Θέλει να ξέρει από πού προέρχονται τα χρήματα στα ενδότερα του συλλόγου. Ε, λοιπόν από εμάς, τους οπαδούς», τόνισε από τη μεριά του ο Ολιβερ Χιούστον, αντιπρόεδρος του γκρουπ των οπαδών που διατηρούν μεγάλο ποσοστό μετοχών και συμπλήρωσε:

«Εφόσον ο Γκλέιζερ αναλάβει, τότε δεν πρόκειται να αγοράζουμε προϊόντα, δεν θα πηγαίνουμε στα παιχνίδια και η Γιουνάιτεντ δεν θα έχει τα έσοδα που της αναλογούν αυτήν τη στιγμή».

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Βαρβαρέσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!