Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Γιώργο Χάλαρη, που επισκέφθηκε ανήμερα της ονομαστικής του εορτής τον υπεύθυνο του ιατρικού τμήματος του συλλόγου του Περιστερίου και οι εξετάσεις διέψευσαν τους φόβους για πρόβλημα στους χιαστούς, ενώ απέδειξαν πως πρόκειται για βαρύ αιμάτωμα στον τετρακέφαλο.
Ο ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» δεν μπορεί να προλάβει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι «ετοιμοπόλεμος» για αυτό με τον Άρη, την τελευταία αγωνιστική.
*Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς είχαν ρεπό τη Δευτέρα, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάσθηκαν κανονικά. Η προετοιμασία των Περιστεριωτών για το ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά» θα ξεκινήσει την Τρίτη το απόγευμα.
Αριστοτέλης Μπίφσα