Αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, στο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο φάνηκε ο τεχνικός του Άρη, Αντρέα Ματσόν στην συνέντευξη τύπου. Ο Ιταλός έκανε ιδιαίτερη μνεία στην υπόθεση δεύτερη θέση που εάν δεν κατακτηθεί «δεν θα είναι και το τέλος του κόσμου», όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο ίδιος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Αντρέα Ματσόν (προπονητής Άρη): «Συνηθίσαμε να παίζουμε δύο αγώνες την εβδομάδα και η διακοπή των 20 ημερών μας επηρέασε. Προσπαθούμε να ξαναβρούμε το ρυθμό μας. Το θετικό είναι ότι τον ξαναβρήκαμε, όπως και την αυτοπεποίθησή μας. Η δεύτερη θέση είναι στο χέρι μας και θα είναι σημαντικό αν τα καταφέρουμε, όχι όμως και το τέλος του κόσμου. Θέλουμε νίκη με τον Απόλλωνα για να κλείσει ιδανικά η κανονική περίοδος. Ο Πανελλήνιος είχε χάσει μόνον από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στα τελευταία 11 ματς και ξέραμε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα».

Γιώργος Καλαφατάκης (προπονητής Πανελλήνιου): «Ο Άρης είχε την ευκαιρία για τη 2η θέση και ξέραμε ότι είναι δύσκολο να την αφήσει να πάει χαμένη. Ήρθαμε για να κλέψουμε το παιχνίδι, αν και ξέραμε ότι η νίκη ήταν πολύ δύσκολη υπόθεση. Αν ο Παπαϊωακείμ δεν έκανε τις δύο λάθος πάσες, ίσως να μεταφέραμε το άγχος στον Άρη. Δε θέλαμε να ρισκάρουμε με τον Εντζάι, ο οποίος δεν αγωνίστηκε αν και ήταν καλύτερα. Δε θέλαμε να πάθει κάποια υποτροπή. Η άμυνα του Άρη δεν μας επέτρεψε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στον τελευταίο αγώνα, με την Ολυμπιάδα, και μετά θα δούμε ποιον αντίπαλο θα έχουμε στα πλέι-οφ».

Αλέξανδρος Κουλούρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube