H ήττα από τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης την περασμένη Κυριακή άφησε αρκετά πίσω τον ΠΑΟΚ σχετικά με την υπόθεση έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ της νέας χρονιάς. Πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει για τον «δικέφαλο» του Βορρά και άπαντες σκέφτονται ήδη το επόμενο παιχνίδι εναντίον του Ατρόμητου στο Περιστέρι.

Εκεί ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες του για την κατάληψη της τέταρτης ή της πέμπτης θέσης. Παράλληλα ελπίζει σε στραβοπάτημα κάποιων εκ των Άρη και Πανιώνιου. Όσoν αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα από την προπόνηση της Πέμπτης απουσίασαν ο Μαλεζάς που αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς από την ερχόμενη εβδομάδα, ο Ηλιάδης που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Κυριάκος Τοχούρογλου.

Όλοι πλην του Μαλεζά υπολογίζονται κανονικά από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Γιώργο Παράσχο για το Κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο. Στο σημερινό πρόγραμμα οι παίκτες δούλεψαν σε ασκήσεις τακτικής ενώ δόθηκε και ένα οικογενειακό δίτερμα μεταξύ τους. Η προετοιμασία του "δικέφαλου" θα συνεχιστεί την Παρασκευή με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.

Δυο στις τριάντα έξι προσφυγές!

Δεκτές έγιναν από το Τριμελές Διοικητικό Πρωροδικείο οι δυο από τις 36 προσφυγές που κατέθεσε συνολικά η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πρόστιμα ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ που επιβλήθηκαν για τη μη καταβολή φόρων τα τελευταία δυο χρόνια.

Σε φιλικό του Φίγκο, Ζαγοράκης και Φερνάντεζ

Την ευκαιρία να αγωνιστούν στο φιλικό που θα διοργανώσει ο Λουίς Φίγκο με αφορμή την μεταγραφή του σε ομάδα του Κατάρ θα έχουν ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης καθώς και ο τερματοφύλακας του, Ντάνιελ Φερνάντεζ. Οι συγκεκριμένοι παίκτες θα βρεθούν στη Λισαβόνα στις 9 Ιουνίου ημέρα στην οποία έχει οριστεί το παιχνίδι αυτό.


Αλέξανδρος Κουλούρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπαίνουν οι πρώτες κερκίδες στο γήπεδο του Βοτανικού!

Τέλος ο Εσκιβέλ από την Κηφισιά

Νικολακόπουλος: «Ίσως πρέπει να κάνει δεύτερες σκέψεις ο Μεντιλίμπαρ για τις μεταγραφές στον Ολυμπιακό»

Οι Εθελοντές Διασώστες της ΑΕΚ έκαναν δώρο στον Μιχάλη Stavento ένα μπλουζάκι με αφιέρωση στον πατέρα του

Σαββόπουλος: «Η νίκη στην Τρίπολη απέτρεψε μεγάλη εσωστρέφεια στον Άρη - Ποιες οι μεταγραφικές προτεραιότητες»

Κετσετζόγλου: «Η πρώτη θέση δεν αλλάζει τον σχεδιασμό-Ο Ηλιόπουλος έχει ακόμη μεγαλύτερη όρεξη τώρα»

Πιο φορμαρισμένη ομάδα στον κόσμο η ΑΕΚ

Δεσύλλας: «Θέλει ενίσχυση και αλλαγή νοοτροπίας ο Παναθηναϊκός-Θα γίνουν τουλάχιστον 4 μεταγραφές»

Τσορμπατζόγλου: «Εξαιρετικός ο ΠΑΟΚ, πέρασε το δύσκολο διάστημα-Οι στόχοι του στις μεταγραφές»

Θύρα 1 κατά διοίκησης ΑΕΛ: «Εξαφανισμένη, χωρίς καμία ευθύνη για την εικόνα της ομάδας»