Ελλείψει των γνωστών απουσιών πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής για τους παίκτες του Εργοτέλη στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρήτιου Σταδίου. Πρόκειται για τους τραυματίες Χατζί που είναι και τιμωρημένος, Μελισσά και Πόζα. Αμφότεροι, μαζί με τον Κένεντι ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τη Λάρισα, δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι στο νησί των Φαιάκων με την Κέρκυρα.

Την ερχόμενη Τετάρτη θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση ο Μάριο Μπουντιμίρ, σύμφωνα με το γιατρό της ομάδας Ιωσήφ Χριστοφοράκη, ενώ και ο Χατζί θα υποβληθεί σε εγχείρηση στους κοιλιακούς, ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία της επέμβασης. Διαφορετική χαρακτηρίζεται η περίπτωση του Ζότλ Πόζα.

Η τελευταία προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο στις 11.00 το πρωί.

Αγώνας ανθρωπιάς

Στις 26 Μαΐου θα διεξαχθεί φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα σε μικτή ομάδα Εργοτέλη και ΟΦΗ και Αστέρα Χαλέπας που θα έχει προσθήκες επιλέκτων παικτών. Τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν σε ιδρύματα που συνεργάζονται με τη Unicef .

Παναγιώτης Τασιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube