Αγώνας με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής. Το ενδιαφέρον βρίσκεται μόνο για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ που θέλει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης σε ένα ματς που κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην των τριών βαθμών κρίνεται απλώς… απαγορευτικό. Αντίθετα, κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει από την πλευρά των Κρητικών οι οποίοι έχουν πανηγυρίσει εδώ και αρκετό καιρό την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Νίκη πάση θυσία!

Ματς «ζωής και θανάτου» είναι για την Κέρκυρα αυτό απέναντι στον Εργοτέλη, την Κυριακή 19:00, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι «Φαίακες» γνωρίζουν πως μόνο με νίκη θα διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία, καθώς την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και εκεί φυσικά τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.

Αυτό το γνωρίζει ο Μπάμπης Τεννές και γι’ αυτό το λόγο έχει ζητήσει από τους παίκτες του απόλυτη αφοσίωση στο ματς για να επιτευχθεί ο στόχος της νίκης και να τα δώσουν «όλα» πια στο τελευταίο ματς για κάτι θετικό στην Αθήνα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός των «Φαιάκων» ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που απαρτίζεται απ’ τους: Σιντιμπέ, Σερεμέτ, Καραδήμος, Τόσκας, Γκουστάβο, Πετράς, Μοσχογιάννης, Σίκοφ, Αναστασιάδης, Βιτουλαδίτης, Φούφουλας, Ντα Σίλβα, Φλαβίνιο, Καγκιούζης, Σκούφαλης, Μπούρμπος, Γκουέλα, Τζαβέλλας, Ντ Ακόλ, Φότι.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Ούτε καν 18άδα!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για το κυριακάτικο παιχνίδι στο νησί των "Φαιάκων" κόντρα στην Κέρκυρα. Οι «κιτρινόμαυροι», πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί (28 /4) την τελευταία τους προπόνηση που δεν είχε κάποιο καινούργιο δυσάρεστο απρόοπτο. Ωστόσο τα πρόβλήματα δεν λείπουν σε ακόμα μια αγωνιστική για τον Νίκο Καραγεωργίου που θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων Χατζί, Κένεντι και των τραυματιών Πόζα και Μελισσά. Επίσης, εκτός αποστολής για τον αγώνα της Κέρκυρας έμεινε και ο Σκουλούδης που έχει ίωση και δεν μπορεί να ταξιδέψει, όπως και ο Δασκαλάκης, ωστόσο για τον τελευταίο υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας πως θα μπορέσει να δώσει το «παρών».

Την αποστολή για την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου απαρτίζουν οι: Σουμουλίδης, Κορδονούρης, Ζαπρόπουλος, Χίμπλιγκερ, Μιλάντιν, Τζούνιορ, Κοιλιάρας, Τάσιτς, Ογκνιένοβιτς, Γιάντσουκ, Θάνος, Κεφαλούκος, Φραγκουλάκης, Νατσέφσκι, Γκιάτας και Καστρινός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι ενδεκάδες στο Πανσερραϊκός-Λεβαδειακός

Ηλιόπουλος: «Έχουμε πετύχει όλους τους μεσοπρόθεσμους στόχους-Η Λίγκα να λειτουργεί προς όφελος όλων των ομάδων»

Ο πανηγυρισμός του Γιόβιτς με το VAR και η τρέλα στην κερκίδα: Η εντυπωσιακή παρακάμερα της ΑΕΚ

«Σημαντικό βήμα για το νέο μας σπίτι»: Το βίντεο του Παναθηναϊκού για την τοποθέτηση της πρώτης κερκίδας στον Βοτανικό!

«Το ταξίδι συνεχίζεται»: To φοβερό βίντεο του Ολυμπιακού για την επέκταση με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ!

Τσακίρης: «Το… σκανάρισμα του Νίκολιτς και η εξέδρα γύρισαν το ματς - ΑΕΚ με επιστροφές και μεταγραφές μετά τη διακοπή»

Επίσημο: Ανανέωσε ως το 2027 με τον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Προαναγγελία ανανέωσης Μεντιλίμπαρ με μήνυμα από τους παίκτες

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός έχει εξάρτηση από συγκεκριμένους παίκτες»

Γιόβιτς: «Δείξαμε χαρακτήρα, παρά την κούραση - Θα είμαι καλύτερος στο δεύτερο μέρος της σεζόν»