Την ικανοποίηση και τα συγχαρητήριά του προς τους παίκτες του εξέφρασε ο Λούκα Παβίσεβιτς, μετά την κατάκτηση της τέταρτης θέσης της κανονικής περιόδου. Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως οι «κυανέρυθροι» έκαν το καλύτερο που θα μπορούσαν στις 26 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου και έστρεψε το βλέμμα στα πλέι οφ και στους αγώνες με τον Πανελλήνιο. Από την πλευρά του, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τόνισε πως το «Σίτ» χρειάζεται δουλειά στη συνέχεια και ευχαρίστησε τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που του έδειξε.
Αναλυτικά:
Λούκα Παβίσεβιτς: «Συγχαρητήρια σε όλους για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης, κάναμε μια εξαιρετική κανονική περίοδο, αλλά τίποτα δεν τελείωσε ακόμα. Περιμένουμε με ανυπομονησία τα πλέι οφ».
Θανάσης Σκουρτόπουλος: «Το αύριο για την ομάδα του Αιγάλεω σημαίνει, πλέον, δουλειά. Ευχαριστώ τον κύριο Ισιγόνη, αλλά και τη νέα διοίκηση της ομάδας, της οποίας η παρουσία ήταν καθοριστική για την παραμονή μας στην κατηγορία».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης