Ριζικές αλλαγές προανήγγειλε ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, μετά την εντός έδρας ήττα από το Αμβούργο, που περιορίζει τις ελπίδες των Βαυαρών ακόμη και για την έξοδο στο Champions League.

«Αυτή η ομάδα θα αλλάξει ολοκληρωτικά. Οιι οπαδοί μας δεν θα χρειαστεί να ξαναδούν αυτό το πράγμα. Δεν θα ανεχτούμε άλλο αυτή την κατάσταση. Πολλοί παίκτες είχαν πολλές ευκαιρίες, δεν τις αξιοποίησαν και δεν αξίζουν να πάρουν άλλες. Εργαζόμαστε σκληρά για να χτίσουμε μία νέα ομάδα, που δεν θα έχει καμία σχέση με την τωρινή. Έχουμε πολλά χρήματα στη διάθεσή μας και θα ενισχυθούμε σε ποιότητα», δήλωσε.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της ομάδας, Όλιβερ Καν, προτίμησε τη σιωπή. «Αν έλεγα όσα σκεφτόμουν, θα με τιμωρούσε η ομάδα. Θα χάσω τη δουλειά μου, οπότε καλύτερα να μη μιλήσω», είπε με νόημα.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube