Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Λούκας Φαβάλι στο παιχνίδι με την Λάρισα. Ο επιθετικός της Καλαμαριάς υποφέρει από μία κάκωση στο γόνατο που του δημιουργήθηκε έπειτα από ένα χτύπημα που δέχτηκε από τον Γιώργο Κολτσίδα και πλέον το εάν θα είναι 100% έτοιμος θα εξαρτηθεί από τις επόμενες προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα, άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζουν οι «Πόντιοι» και κόντρα στους «βυσσινί» οι οποίοι καίγονται για βαθμούς θα αγωνιστούν για τη νίκη. Οι ποδοσφαιριστές της Καλαμαριάς την Τετάρτη προπονήθηκαν σε πολύ δυνατούς ρυθμούς, ενώ την Πέμπτη θα γυμναστούν πάλι το απόγευμα.

Εθελοντική αιμοδοσία

Σε εκδήλωση για ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία πήραν μέρος οι Σωκράτης Φυτανίδης, Χαλαουάνι, Χρήστος Κελπέκης, Περόνε, Στέργιος Ψιάνος και Χρήστος Τομαράς. Οι έξι ποδοσφαιριστές της Καλαμαριάς παραβρέθηκαν την Τρίτη 8 Μαΐου 2007 στη συμβολή των οδών Ικτίνου και Τσιμισκή (πεζόδρομος) στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ το παρών έδωσε και ο Υπεύθυνος του Γραφείου Ποντιακού Ελληνισμού της Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς, Κώστας Ζώης.

Ανταπόκριση από Καλαμαριά: Παύλος Πασχάλης
Απόδοση: Νίκος Τζαλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου

Απόδραση και από τις Σέρρες για τον Λεβαδειακό που συνεχίζει ακάθεκτος στην 4άδα

Τρέλα για το Super Cup στον Ολυμπιακό: Έφυγαν ήδη 2.000 εισιτήρια!