Σίγουρα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει ταλαιπωρηθεί όσο λίγοι στην ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Νίκο Γεωργέα που αν και όλα έδειχναν πως θα κάνει τον Φερέρ και όλο το τεχνικό τιμ να χαμογελάσει επιτέλους, τελικά θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση την Παρασκευή από τον γιατρό της ομάδας κ. Γιάννη Λεβάκο προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο δεξί γόνατο. «Φεύγω πικραμένος», δήλωσε ο Τσιρίλο στη Sportday. Μάρκος Μονταΐνι, Λεονέλ Νούνιες και Οσκαρ Λαριβέι, οι πρώτοι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι. «Θέλω να τους δικαιώσω», τονίζει ο Αρουαμπαρένα στη Sportday. «Έχω πρόταση από την Ελλάδα», δηλώνει ο Κίκε Αλβάρεθ «φωτογραφίζοντας» την ΑΕΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση για Γεωργέα
«Ο Νίκος Γεωργέας θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, αύριο Παρασκευή 11/5 στο IΑΣΩ General από τον γιατρό της ομάδας κ. Γιάννη Λεβάκο. Ο ποδοσφαιριστής εμφάνισε ενοχλήσεις στο έσω διαμέρισμα του δεξιού γόνατος και αποφασίστηκε να γίνει καθαρισμός της χόνδρειας βλάβης και του υπολειμματικού μηνίσκου. Η αποκατάσταση του τραυματισμού αναμένεται να ολοκληρωθεί στη διάρκεια των διακοπών».
Αξίζει να σημειώσουμε πως ο άσος της ΑΕΚ, έχει να παίξει από τον Δεκέμβριο, οπότε και χειρουργήθηκε στο ίδιο γόνατο (ρήξη μηνίσκου), καθώς στην επιστροφή του στην αναμέτρηση με την Παρί (14/2/07) στο ΟΑΚΑ τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και από τότε δεν μπόρεσε να επιστρέψει έτοιμος .
Στα της προπόνησης τώρα, αυτή πραγματοποιήθηκε παρουσία του ισπανού τεχνικού αφού μετά από την πολυήμερη απουσία του, επέστρεψε αργά χθες το βράδυ. Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και τους ζήτησε να κάνουν μια καλή εμφάνιση και να τελειώσει καλά η χρονιά, ενώ έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το πάθος και την μαχητικότητα που έδειξαν οι παίκτες του, όσο έλειπε.
Πάντως αρκετά είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει εν όψει Πανιωνίου. Δέλλας και Μόρας είναι τραυματίες, ο Παπασταθόπουλος είναι τιμωρημένος, ο Τσιρίλο μας «τελείωσε» και ο Γεωργέας θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Όπως γίνεται αντιληπτό ο Φερέρ «πονοκεφαλιάζει» για τον χώρο της άμυνας. Η προπόνηση της Παρασκευής (11/5) είναι προγραμματισμένη στις 10.00 και θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους.
Λευτέρης Καραγιάννης