Τυπική διαδικασία αποδείχτηκε το δεύτερο παιχνίδι για την τρίτη θέση της Α1 βόλεϊ γυναικών, μεταξύ του Πανελλήνιου και του Μαρκόπουλου. Η ομάδα της Κυψέλης καθάρισε 3-0 σετ με συνοπτικές διαδικασίες το Μαρκόπουλο και έκανε το 2-0 στις νίκες, παίρνοντας βάσει του συστήματος, το εισιτήριο για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας χρονιάς.
Μαρκόπουλο-Πανελλήνιος 0-3
Τα σετ: 17-25, 13-25, 22-25
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του Πανελλήνιου, Στέφανος Πολύζος τόνισε: «Πλέον ακολουθεί ξεκούραση, μετά από μία δύσκολη χρονιά. Μπορεί να μην φτάσαμε στον τελικό, αλλά μας ικανοποιεί η έξοδος στην Ευρώπη, έτσι όπως την κερδίσαμε. Η τακτική που είχαμε επιλέξει γι’ αυτό το ματς μας βγήκε και γενικώς ήμασταν σε καλή μέρα. Δεν μας απογοητεύει το γεγονός ότι μείναμε εκτός τελικού, γιατί δεν κρίνεται η χρονιά από ένα ή δύο παιχνίδια.
Εμείς ήμασταν σταθεροί σε όλη τη διάρκεια. Στο ευρωπαϊκό επίπεδο, χρειάζονται αντάξιες αθλήτριες με αυτές που παίζουν στο εξωτερικό για να μπορέσουμε να διακριθούμε. Ελπίζω ότι η εμπειρία μας στα ματς με την Περούτζια φέτος, θα μας χρησιμεύσει για την επόμενη σεζόν».
Aλέξανδρος Κουλούρης