Τέσσερα είναι τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Χατζηνικολάου ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός του Ιωνικού δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ερνάντο ο οποίος υποφέρει από ισχιαλγία αλλά και στους Κωνσταντινίδη, Καντιμοίρη, Κοτίτσα.
Από εκεί και πέρα, αμέσως μετά την προπόνηση του Σαββάτου που περιελάμβανε χαλάρωμα, ο Χατζηνικολάου ανακοίνωσε την αποστολή του κυριακάτικου αγώνα την οποία απαρτίζουν οι: Ραμίρεζ, Παλάσκας, Φαμπίνιο, Μακόρ, Μελαμπιανάκης, Βουρεξάκης, Γκούντμαν, Σωτήρχος, Ουκάρ, Κωλέτσης, Ξενίδης, Καραδέμητρος, Σαχινίδης, Σίμος, Νατσούρας, Παβιό, Ονουάτσι και Σταμπούλογλου.
Πάντως είναι σίγουρο ότι οι Νικαιώτες περιμένουν πως και πως να τελειώσει μια μαρτυρική σεζόν για αυτούς έτσι ώστε να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό της ομάδας για την δεύτερη κατηγορία. Μάλιστα ήδη οι άνθρωποι του Ιωνικού έχουν κινηθεί έτσι ώστε να κλείσουν κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ενισχύσουν το ρόστερ του Συλλόγου από την νέα περίοδο, με τους Γκόγκα και Μπαρτζώκα να θεωρούνται κλεισμένοι.
*Διέψευσε η ΠΑΕ Ιωνικός ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γιώργο Ζαχαρόπουλο
Νίκος Τζαλίδης