Η κανονική περίοδος έληξε στο Ισπανικό πρωτάθλημα και πλέον ξεκινούν τα «πραγματικά παιχνίδια» που λένε και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Έτσι οι ομάδες ετοιμάζονται για αυτά τα παιχνίδια κάνοντας τις τελευταίες τους προσθήκες.
Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε τον 20χρονο πλέι μέικερ Σέρτζι Λούλ για να την βοηθήσει στο υπόλοιπο της σεζόν. Δεν είναι όμως μια προσθήκη της στιγμής αφού ο παίκτης υπέγραψε για δύο ακόμα χρόνια.
Από την άλλη, Τάου και Μάλαγα «ψάχνονται» για να κάνουν κάποια προσθήκη της τελευταίας στιγμής. Οι «Βάσκοι» σύμφωνα με Ισπανική εφημερίδα είναι έτοιμοι να αποκτήσουν τον Λου Ρόι, έναν παίκτη ο οποίος είναι 35χρονών και είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στο NBA, σε Ντιτρόιτ Πίστονς και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Όσο για τους «πράσινους» της Μάλαγα, ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούνε κάποιον σέντερ για να καλύψουν το κενό που άφησε ο Σαντιάγκο. Στο «στόχαστρο» της ομάδας του Κώστα Βασιλειάδη έχει μπεί ο Ρικάρντο Ζουλιέν. Το μόνο που μένει να δούμε είναι εάν θα καταφέρει να τον αποκτήσει έγκαιρα και να τον χρησιμοποιήσει στα πλέι οφ.
Επιμέλεια: Αντώνης Κατσίκης