Στην συμπρωτεύουσα έφθασαν την Τετάρτη το απόγευμα οι δύο από τους τέσσερις Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές που αναμένεται να δοκιμασθούν από τον Γιώργο Παράσχο και εάν πείσουν θα ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας Νέων του «Δικεφάλου του Βορρά».

Πρόκειται για τους Αντερσον Ταφαρέλ (κεντρικός αμυντικός) και ο Σίλβα Πινέιρο (μεσοεπιθετικός) που θα δοκιμασθούν στις προπονήσεις των Θεσσαλονικέων έως τα τέλη Μαΐου, όταν και θα αποφασίσει τελικά ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» για το αν θα αποκτηθούν από τη νεαρή ομάδα.

Στη Θεσσαλονίκη και οι άλλοι δύο Βραζιλιάνοι

Στη συμπρωτεύουσα έφτασαν αμφότεροι οι δύο εναπομείναντες Βραζιλιάνοι, Άλαν και Μπαϊάνο και όπως έδειξαν, είναι διατεθειμένοι να δώσουν πολλά στον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Θεωρώ, όπως ξέρω ότι ισχύει και για τον Μπαϊάνο, πως είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε μια νέα αρχή από εδώ στην ευρωπαϊκή μας καριέρα. Ήρθαμε να υπογράψουμε συμβόλαιο και να ξεκινήσουμε προετοιμασία»,τόνισε ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός Άλαν που συμπλήρωσε για τον εαυτό του:

« Το καλό μου πόδι είναι το αριστερό και παίζω στην άμυνα. Αγωνίστηκα τρεις μήνες στην Ιταλία στην Τριεστίνα, έχω περάσει και από το πρωτάθλημα της Κορέας. Μίλησα με συμπατριώτες μου που θητεύουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, από τους οποίους έμαθα πως φέτος η ομάδα τερμάτισε στην έκτη θέση της βαθμολογίας, ότι έχει καλό γήπεδο και δυναμικούς φιλάθλους».

Από τη μεριά του, ο Μπαϊάνο είπε:« Ξέρω πως ο ΠΑΟΚ διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές και θερμούς φιλάθλους. Στόχος μου είναι να μείνω εδώ αρκετό καιρό, να προσαρμοστώ στην ομάδα, στην πόλη, να μάθω τη γλώσσα».


Έρχονται απόδεσμεύσεις…

Παράλληλα, ο Γιασεμάκης Γιασεμή εξέφρασε στους διοικούντες του ΠΑΟΚ, την επιθυμία του να λυθεί κοινή συναινέσει το υπάρχων συμβόλαιο συνεργασίας του ποδοσφαιριστή με την ομάδα. Επίσης, τις επόμενες μέρες ίσως υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά τις αποδεσμεύσεις των Σάντορ Τόργκελε, Νέναντ Στογιάκοβιτς και Ίντιο, οι οποίοι φαίνεται πως δεν υπολογίζονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για τη νέα σαιζόν.

Αριστοτέλης Μπίφσα, Παναγιώτης Τασιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου

Απόδραση και από τις Σέρρες για τον Λεβαδειακό που συνεχίζει ακάθεκτος στην 4άδα

Τρέλα για το Super Cup στον Ολυμπιακό: Έφυγαν ήδη 2.000 εισιτήρια!