Συνάντηση μεταξύ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και του Γιώργου Σπανουδάκη θα πραγματοποιηθεί αύριο. Οι δύο άνδρες θα συζητήσουν για τη συνέχιση της συνεργασίας τους, πράγμα που αποτελεί επιθυμία αμφοτέρων. Πάντως τα πάντα θα κριθούν από το αν ο 45χρονος τεχνικός πάρει τις διαβεβαιώσεις που θέλει από τη διοίκηση πως η τελευταία μπορεί να αντεπεξέλθει και να δώσει σταδιακά λύσεις στα προβλήματα. Προτεραιότητα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είναι να γίνουν ηχηρές μεταγραφές, αλλά να υπάρχει ηρεμία στις τάξεις της ομάδας, με τους ποδοσφαιριστές να πληρώνονται στην ώρα τους προκειμένου να είναι αφοσιωμένοι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
Ο Γιώργος Σπανουδάκης βρίσκεται σε… απόγνωση, αφού το συνολικό ύψος των οφειλών προς τους παίκτες από τον περασμένο Οκτώβριο υπολογίστηκε στα 1,4 εκατ. ευρώ. Τους υπολογισμούς έκαναν οι Αγγελος Ιωαννίδης, Κώστας Οικονομίδης και Γρηγόρης Φανάρας μαζί με την επικεφαλής του οικονομικού τμήματος της ΠΑΕ. Ο μεγαλομέτοχος αδυνατεί να καλύψει το συγκεκριμένο ποσόν, ωστόσο ευελπιστεί ότι μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσει να βρει ένα ποσό της τάξης των 700 - 750 χιλιάδων ευρώ για τους παίκτες. Το ποσό αυτό προσπαθεί να εξασφαλίσει από την προκαταβολή των τηλεοπτικών (συζητά με τη NetMed για νέο τριετές συμβόλαιο έναντι 1,6 εκατ. ευρώ ετησίως), την Τράπεζα Αττικής (θα μπει στο μπροστινό μέρος της φανέλας αντί 700.000 ευρώ) και άλλων μικρότερων χορηγών.
Προς αποχώρηση ο Μπιλίσκοφ
Δύσκολα θα παραμείνει στον Ηρακλή ο Μαρίνο Μπιλίσκοφ. Η προσφορά του Κροάτη αμυντικού ήταν σημαντική, ωστόσο το ποσό των 220.000 ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιό του για την επόμενη σεζόν κρίνεται από τη διοίκηση απαγορευτικό. Πριν από λίγες μέρες ο Κώστας Οικονομίδης κάλεσε στο γραφείο του τον Μπιλίσκοφ και του πρότεινε μείωση αποδοχών στα 150.000 ευρώ, κάτι που δεν αποδέχτηκε ο παίκτης. Ο 31χρονος άσος χθες αναχώρησε με ολιγοήμερη άδεια για την πατρίδα του. Σε ό,τι αφορά στον Μίρνες Σίσιτς, σήμερα θα γίνει συνάντηση με τον εκπρόσωπό του, Γιάννη Παπαποστόλου, προκειμένου η πλευρά του 24χρονου Σλοβένου επιθετικού να ενημερωθεί αν θέλει να τον κρατήσει. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν και οι υπόλοιπες επαφές με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν.