Νέο ιδιοκτήτη θα έχει από εδώ και στο εξής η ομάδα της Γουλβς και αυτός είναι ο επιχειρηματίας από το Λίβερπουλ, Στιβ Μόργκαν. Το παράδοξο της όλης υπόθεσης είναι πως ο πρώην ιδιοκτήτης των «λύκων», Τζακ Χέιργουντ, πούλησε τον σύλλογο, παίρνοντας ως αντάλλαγμα το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των… 10 λιρών(!). Πάντως ο Μόργκαν, που είναι και ιδιοκτήτης της «Carden Leisure», στο πλαίσιο της συμφωνίας, πρέπει να επενδύσει στον σύλλογο το ποσό των 30 εκατομμυρίων λιρών.
Οι τελικές υπογραφές πρόκειται να «πέσουν» στις αρχές Ιουνίου. Ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα, όπου αναφέρει: «Τα 30 εκατομμύρια λίρες θα χρησιμοποιηθούν για την πρόοδο της Γούλβς. Ο σερ Τζακ κάνει αυτό το δώρο για το καλό της ομάδας και με την προοπτική να διασφαλίσει το μέλλον της». Ο Χέιργουντ, ιδιοκτήτης των "λύκων" από το 1990, τόνισε από την πλευρά του, πως: «Έγινε μια εξοντωτική έρευνα αναζήτησης του κατάλληλου επενδυτή».
Ο νέος ισχυρός άνδρας του αγγλικού συλλόγου, πάντως, πρόκειται να κρατήσει τον Μικ Μακάρθι στον πάγκο της ομάδας και τον Γιεζ Μόξεϊ στην θέση του εκτελεστικού διευθυντή.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Μόργκαν, το 2004, είχε φτάσει μία «ανάσα» από την αγορά της Λίβερπουλ, αλλά τελικά η συμφωνία δεν είχε επιτευχθεί.
Ίσως, μετά από αυτήν την αγορά, να σκεφτεί κάποιος σοβαρά την πρόταση του Γιάννη Φιλίππου για πώληση της ΚΑΕ ΑΕΚ με το ποσό του ενός ευρώ.
Επιμέλεια: Χρήστος Βασιλείου