Ως την κορυφαία διάκριση της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας χαρακτήρισε ο Φάνης Γκέκας την ανάδειξή του σε πρώτο σκόρερ της Bundesliga μιλώντας στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6 από το στούντιο του Ζαππείου, όπου συνεχίζονται οι εορταστικές δραστηριότητες για τον μεγάλο τελικό του Champions League.

«Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία για μένα η φετινή. Το ποδόσφαιρο στη Γερμανία είναι μια γιορτή. Ακόμη και όταν χάναμε ο κόσμος μας περίμενε για να βγούμε φωτογραφίες και να μοιράσουμε αυτόγραφα. Ο τίτλος του πρώτου σκόρερ ήταν η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα μου», δήλωσε ο Λαρισαίος επιθετικός, που από την Μπόχουμ μετακομίζει στη Λεβερκούζεν. «Φέτος πήρα τις εμπειρίες που έπρεπε, αλλά πλέον πάω σε μία ομάδα με υψηλότερους στόχους και μεγαλύτερες απαιτήσεις από μένα. Πιστεύω πως από την προετοιμασία θα αποβάλω το όποιο άγχος και θα παρουσιαστώ έτοιμος για να βοηθήσω τη Λεβερκούζεν να πετύχει τους στόχους της», τόνισε.

Όσον αφορά στον τελικό μεταξύ Μίλαν και Λίβερπουλ που θα γίνει την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, ο διεθνής άσος ψηφίζει… λευκό. «Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση για τον τελικό. Εγώ προσωπικά ήθελα να ήταν στον τελικό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εύχομαι να χαρούμε το παιχνίδι», τόνισε.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου