Όνειρο θερινής νυκτός θα παραμείνει για πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός, η απόκτηση του Κλοντ Μακελελέ. Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Τσέλσι, τόσο ο ίδιος ο Γάλλος μέσος όσο και η διοίκηση του συλλόγου καθιστούν σαφές προς πάσα κατεύθυνση πως η συνεργασίας τους θα συνεχιστεί και την επόμενη περίοδο.
«Δεν είχαμε προτάσεις για την πώληση του Κλοντ και δεν αναζητούμε προτάσεις», αναφέρει η διοίκηση των «μπλε», ενώ ο 34χρονος άσος ξεκαθαρίζει: «Έχω έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την Τσέλσι και δεν κοιτάζω να φύγω. Όσα φέρονται να ειπώθηκαν εκ μέρους μου δεν έγιναν με την άδειά μου και αυτός που τα έκανε δεν είναι ο μάνατζέρ μου».
Ο διεθνής μέσος προφανώς αναφερόταν σε δηλώσεις του φερόμενου ως μάνατζέρ του, Τζέιμι Λατζέμι, ο οποίος έκανε λόγο για προτάσεις και άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Μακελελέ από την Τσέλσι, προσθέτοντας όμως πως τον τελευταίο λόγο θα είχε η Τσέλσι, από τη στιγμή που ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο.
Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης