Το Σαββάτο (26/05) και στις 15:00 στην ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή "Η κερκίδα του Σαββάτου" θα βραβευτούν από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), ο Νίκος Λυμπερόπουλος ως ο πρώτος σκόρερ και ο Ριβάλντο ως MVP του πρωταθλήματος.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ ο οποίος πέτυχε 18 γκολ, εκτός από το "Χρυσό Παπούτσι" της PUMA, θα πάρει και ένα αυτοκίνητο ως δώρο. Από την άλλη πλευρά ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, θα πάρει το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς,

Μάλιστα ο Ριβάλντο μετά την βράβευση του αναμένεται να δώσει και την πρώτη συνέντευξη του μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό και σίγουρα θα μιλήσει τόσο για την χρονιά που πέρασε, όσο και για το μέλλον του.

Νίκος Τζαλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου