Στασιμότητα επικρατεί αυτές τις μέρες στα της Καλαμαριάς και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό από τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποιος θα είναι ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας τη νέα χρονιά. Μεταξύ του Μάκη Κατσαβάκη και της διοίκησης είχε υπάρξει διαφορά στο οικονομικό, στην πρώτη τους συνάντηση, αλλά την Τρίτη ή την Τετάρτη θα υπάρξει νέο ραντεβού μεταξύ των δυο πλευρών προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να συνεχίσουν τη κοινή τους πορεία και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το ίδιο διάστημα θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ της διοίκησης των «ροσονέρι» και του πατέρα του Δημήτρη Ορφανού που είναι ο μάνατζερ του, για να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του. Τέλος, ο γενικός διευθυντής της Καλαμαριάς, Χρήστος Γάτσης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας, Ηλία Δαμήλο και έκαναν ένα μίνι απολογισμό στη χρονιά που πέρασε, αλλά προσπάθησαν να κάνουν προγραμματισμό για τη νέα χρονιά.

Πάντως εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα αναμένεται να υπάρξουν μετά το ραντεβού του Μάκη Κατσαβάκη και της διοίκησης της Καλαμαριάς, όπου θα ξεκαθαρίσουν και το ποια από τα 10 συμβόλαια που λήγουν θα ανανεωθούν και ποια όχι.

Ανταπόκριση από Καλαμαριά: Παύλος Πασχάλης
Απόδοση: Αλέξανδρος Κουλούρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου