Την Τρίτη 29 Μαΐου στις 16:00 στο γήπεδο της Τούμπας, θα παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ τους Άλαν και Μπαιάνο όπως ανακοίνωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Από εκεί και πέρα και όσο αφορά τον τρίτο Βραζιλιάνο που αναμένεται να αγωνίζεται από του χρόνου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον Ελιονάρ, τα πράγματα για αυτόν φαίνεται πως είναι αρκετά μπλεγμένα.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος λοιπόν, αγωνίζεται στην Ιτουάνο ωστόσο ανήκει στην Μαρίγια. Στις 31 Μαΐου που τελειώνει και ο δανεισμός του έχει προγραμματισθεί να έρθει στην Ελλάδα έτσι ώστε να μιλήσει με τον ΠΑΟΚ. Το πρόβλημα ωστόσο στην όλη ιστορία είναι το ότι το συμβόλαιο του με την Μαρίγια εκπνέει στις 31 Ιουλίου, ενώ υπάρχει και μια ρήτρα στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ύψους 1,8 εκ. ευρώ! Έτσι οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία με την ομάδα που ανήκει ο ποδοσφαιριστής έτσι ώστε να του δώσει την σχετική άδεια να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη ο παίκτης και να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του.

Νίκος Τζαλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου