Πανικός επικρατεί στους φίλους του Άρη για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου. Αυτό διότι μέχρι της 31 Μάιου ισχύει μια προσφορά, σύμφωνα με την οποία μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία οι τιμές των διαρκείας θα είναι οι ίδιες με τις περσινές. Από εκεί και πέρα, με δεδομένη την πορεία της ομάδας αλλά και την έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, όπως γίνεται αντιληπτό οι τιμές θα αλλάξουν και σίγουρα θα υπάρχει μια αύξηση.

1000 διαρκείας έφυγαν!

Το να πουλάει μια ομάδα στην Ελλάδα παραπάνω από 1000 διαρκείας την ώρα που δεν έχει κάνει μεταγραφή σίγουρα δεν είναι και ότι πιο σύνηθες. Αυτό συμβαίνει πάντως στον Άρη, καθώς μέχρι στιγμής έχουν φύγει πάνω από 1000 κομμάτια, ενώ αυτή την ώρα υπάρχουν ουρές στα σημεία που πωλούνται τα μαγικά χαρτάκια από τους φίλους του Άρη, με σκοπό να προλάβουν την προσφορά.

Οι άνθρωποι του συλλόγου πάντως είναι αρκετά αισιόδοξοι για την συνέχεια, καθώς πιστεύουν πως θα ξεπεράσουν το περσινό ρεκόρ των 3000 διάρκειας που πουλήθηκαν, ενώ μάλιστα κάνουν λόγο με βάση και την ζήτηση που υπάρχει πως ίσως οι πωλήσεις φτάσουν τις 6.000!

Οι παίκτες φέρνουν ρεκόρ!

Μπορεί κάποιοι φίλοι του Άρη να μην περίμεναν τις μεταγραφές για να πάρουν διαρκείας, ωστόσο θεωρείται σίγουρο πως με τις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνουν οι «κιτρινόμαυροι» σίγουρα οι πωλήσεις θα εκτοξευτούν. Αν αναλογιστούμε λοιπόν ότι οι Θεσσαλονικείς κυνηγάνε περιπτώσεις τύπου Τζιοβάνι Ντος Σάντος εύκολα γίνεται αντιληπτό πως οι διοικούντες της ΠΑΕ θέλουν να κάνουν ένα μεγάλο μπαμ που θα βοηθήσει την ομάδα τόσο αγωνιστικά όσο και εμπορικά. Πάντως η περίπτωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή είναι αρκετά δύσκολη αλλά όχι και απίθανη. Οι «μπλαουγκράνα» εξετάζουν όλες τις παραμέτρους και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να απαντήσουν στο εάν θα παραχωρήσουν τον νέο Ροναλντίνιο στον Άρη.

Όσο αφορά τώρα τον Τόνι Κάλβο, η περίπτωση του 20χρονου άσου της Μπαρτσελόνα είναι σαφώς ευκολότερη από αυτή του 17χρονου Μεξικανοβραζιλιάνου και κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει happy end σε αυτό το σίριαλ μέσα στις επόμενες μέρες.

Ανταπόκριση από Θεσσαλονίκη: Αλέξης Σαββόπουλος
Απόδοση: Νίκος Τζαλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου