Μόνο καλές εντυπώσεις άφησε η επανεμφάνιση του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντέιβιντ Μπέκαμ, με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο χθεσινό φιλικό με τη Βραζιλία. Τόσο ο ομοσπονδιακός προπονητής των «λιονταριών», Στιβ ΜακΚλάρεν όσο και ο αρχηγός, Τζον Τέρι, μίλησαν με κολακευτικά λόγια για την απόδοση του.

«Τον κάλεσα γιατί έπαιζε καλά. Όταν πιάνει υψηλή απόδοση στο παιχνίδι του, δεν υπάρχει καλύτερος παίκτης στη δεξιά πλευρά από αυτόν στον κόσμο. Το απέδειξε αυτό σήμερα», τόνισε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο ΜακΚλάρεν.

Από τη μεριά του, ο άσος της Τσέλσι, μίλησε για «διαφορετικής κλάσης παίκτη»: «Οι πάσες του είναι απλά καταπληκτικές. Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και η επανεμφάνισή του στην εθνική σφραγίστηκε με ένα γκολ». Αναφερόμενος στην επερχόμενη αναμέτρηση με την Εσθονία, ο Τέρι υπογράμμισε: «Χρειαζόμασταν τη νίκη σήμερα. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα την Τετάρτη. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας μόνο τη νίκη».

Επιμέλεια: Αγγελική Παπαμιχαήλ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube