Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό είναι ο Νίκολας Σάντσες, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ole». Η εφημερίδα της Αργεντινής χαρακτηρίζει τον 21χρονο αμυντικό της Νουέβα Σικάγο «…σχεδόν Έλληνα» και κάνει λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Από την πλευρά του ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δηλώνει κολακευμένος από το ενδιαφέρον, αλλά αφοσιωμένος στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του να διατηρηθεί στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής. «Ξέρω πως είναι πιθανό να μεταγραφώ στον Παναθηναϊκό, αλλά κανείς δεν μου έχει πει ακόμη κάτι επίσημα. Αυτή τη στιγμή πάντως δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο από τη Νουέβα Σικάγο, αφού κινδυνεύουμε με υποβιβασμό. Με ικανοποιεί που μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για μένα, αλλά αυτό που έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία», τόνισε.

Ο Νίκολας Σάντσες γεννήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου του 1986, έχει ύψος 1,85μ. βάρος 81 κιλά και θεωρείται από τους ανερχόμενους ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα της Αργεντινής. Στη σεζόν αυτή έχει σε Απερτούρα και Κλαουσούρα 35 συμμετοχές, ενώ πέρυσι είχε 31 παρουσίες και 2 γκολ και πρόπερσι 29 και 2 αντίστοιχα.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Ακολουθεί η ανανέωση του Ζέλσον - «Πονοκέφαλος» για την άμυνα ενόψει Λεβερκούζεν

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ: Ο βασικός και το βάθος

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»