Την ελπίδα ότι η ομάδα του θα ανανεώσει τα συμβόλαια του Φρανκ Λάμπαρντ και του Τζον Τέρι εξέφρασε ο μέσος της Τσέλσι, Τζο Κόουλ.
«Ελπίζω να υπογράψουν ο Φρανκ και ο Τζον. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τώρα θα πάω διακοπές και ελπίζω αμφότεροι να είναι εδώ να μας βοηθήσουν να πάρουμε πίσω τον τίτλο μας» δήλωσε ο πρώην παίκτης της Γουέστ Χαμ, που φέτος έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν λόγω τραυματισμού που είχε, αλλά επιβραβεύτηκε με το υπέροχο γκολ που σημείωσε στο Ταλίν για την Αγγλία απέναντι στην Εσθονία.
Στη συνέχεια έβαλε του στόχους της νέας σεζόν, λέγοντας πως πρώτο μέλημα των «μπλε» είναι η επιστροφή του πρωταθληματος στο Στάμφορντ Μπριτζ. «Ό,τι συνέβη, μου έδωσε περισσότερο πάθος για την νέα σεζόν, ειδικά όταν είδα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παίρνει το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μας για την νέα σεζόν. Ξέρω ότι πήραμε δύο τίτλους και ότι ήταν μια καλή σεζόν για την Τσέλσι, αλλά εμείς θέλουμε τον τίτλο μας πίσω. Υπάρχει πολύ πάθος στην Τσέλσι. Ακόμα θέλω να βοηθήσω την Αγγλία να περάσει στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος» τόνισε ο 26χρονος διεθνής χαφ.
Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης