Μια ονειρεμένη χρονιά τελείωσε για την Βέροια. Πλέον άπαντες στον σύλλογο κάνουν τα σχέδια τους και προγραμματίζουν την ομάδα για να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο δυνατή την νέα σεζόν στην Σούπερ Λίγκα. Οι ποδοσφαιριστές της «βασίλισσα» γυμνάστηκαν για τελευταία φορά την Παρασκευή καθώς πλέον ξεκινούν για αυτούς οι καλοκαιρινές διακοπές.

Κρίσιμο ραντεβού

Όσο αφορά την παραμονή ή όχι του Δημήτρη Καλαιτζίδη στον πάγκο της ομάδας, όλα θα ξεκαθαρίσουν έπειτα από το ραντεβού που θα έχει με τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Αρβανιτίδη, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σήμερα. Πάντως το κλίμα είναι πολύ καλό ανάμεσα στους δύο άνδρες και εκτός απρόοπτου θα ανανεωθεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ανταπόκριση από Βέροια: Αντώνης Χατζηκυριακίδης
Απόδοση: Νίκος Τζαλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Σλοβένο στόπερ Ντρκούσιτς»

Ολυμπιακός: Ακολουθεί η ανανέωση του Ζέλσον - «Πονοκέφαλος» για την άμυνα ενόψει Λεβερκούζεν

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ: Ο βασικός και το βάθος

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»