Την τελευταία του συνέντευξη ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης παραχώρησε ο Ρομπέρτο Κάρλος, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε. «Ποτέ δεν περίμενα ότι θα πήγαινα σε άλλο σύλλογο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος άσος.

Ο 34χρονος αριστερός μπακ, που «αποχαιρετά» τους «μερένχες» μετά από 11χρόνια παρουσίας, εκτός του κεφαλαίου που «κλείνει» γι’ αυτόν και ανοίγει ένα άλλο, αναφέρθηκε και στην απομάκρυνση του Μπέκαμ από το «Μπερναμπέου», αφήνοντας "αιχμές".

«Ποτέ δεν περίμενα ότι θα πήγαινα σε άλλο σύλλογο. Δεν ήθελα να φύγω, αλλά οι καταστάσεις στο ποδόσφαιρο αλλάζουν και ήρθε η ευκαιρία από την Φενέρμπαχτσε, η οποία μου επέτρεψε να μετακινηθώ στην ομάδα και να βρω αυτό που έψαχνα».

«Δεν μπορέσαμε να τα βρούμε με τη Ρεάλ, αλλά δεν κατηγορώ κανέναν γι΄ αυτό. Ο πρόεδρος της Φενερμπαχτσε με έκανε να αισθανθώ ξανά σπουδαίος και έχω τη δυνατότητα να κάνω κάτι πολύ καλό στη νέα ομάδα μου. Δεν ήθελα να φύγω από τη Ρεάλ με κακές εντυπώσεις. Φεύγω χαρούμενος, με το κεφάλι ψηλά».

Όσο αναφορά στην περίπτωση του Άγγλου μέσου, είπε: «Το ίδιο συνέβη και με τον Ντέιβιντ. Έχασαν ένα σπουδαίο παίκτη»
.

Παναγιώτης Τασιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

La Liga-31η αγωνιστική: Δεσπόζει το ντέρμπι της Βαρκελώνης στο «Καμπ Νου»

«Ρώτα τον Αρμπελόα»: Η φαρμακερή ατάκα του Ασένθιο για τον περιορισμένο χρόνο του στη Ρεάλ!

Τινάζει την... μπάνκα στον αέρα για Ολίσε η Ρεάλ - Το αστρονομικό ποσό που προσφέρει στην Μπάγερν!

Προχωρά η αγορά της Σεβίλλης από fund με επικεφαλής τον Σέρχιο Ράμος

Όργιο φημών για σκάνδαλο στην Μπέτις: Ο Ντεόσα εκτός ομάδας επειδή φέρεται να είχε σχέση με την κόρη του Χοακίν

Έξαλλος με συνεργάτη του Φλικ ο Γιαμάλ: Ο λόγος που ξέσπασε μετά το Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα

Συνεχίστηκε η κόντρα Βινίσιους με Μαφέο: «Θα σε σκοτώσω»-«Είσαι για την… παραλία»

«Καθάρισε» με την παραμονή και βάζει σε κίνδυνο την τριάδα για τη Βιγιαρεάλ η Τζιρόνα

Η νέα φανέλα της Μπαρτσελόνα θα τιμά τη μνήμη του Κόμπι, με τα χρώματα των Λέικερς

Και όμως: Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο έχουν συναντηθεί… ακόμη περισσότερες φορές από τις 6 φετινές!