Την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση ανάμεσα στους διοικούντες του Εργοτέλη και στους νεαρούς Βαγγέλη Σταθόγλου και Γιάννη Κοιλιάρα. Σε αυτό το ραντεβού οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν γνωστό στους δύο νεαρούς εάν υπολογίζονται για την νέα σεζόν ή εάν θα παραχωρηθούν δανεικοί έτσι ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.
Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, την Τετάρτη έγινε η έναρξη των Καλοκαιρινών Τμημάτων της Ακαδημίας που αφορούν γεννηθέντες από το 1992 έως και το 2000.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Εργοτέλη ανακοινώνει την έναρξη των Καλοκαιρινών Τμημάτων της Ακαδημίας.
Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν αφορούν γεννηθέντες από το 1992 έως και το 2000.
Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και οι προπονήσεις θα αρχίσουν τη Δευτέρα 18/6/2007.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη γραμματεία του Εργοτέλη (γήπεδο Μαρτινένγκο) ή στο τηλέφωνο 2810 222246.».
Νίκος Τζαλίδης