Για την απόκτηση του μέσου του Ηρακλή Κώστα Καπετάνου κινείται η διοίκηση του Πανιωνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Καπετάνος, που έχει καταθέσει προσφυγή προς τον «Γηραιό», έχει ήδη συμφωνήσει με τους «πάνθηρες». Ο παίκτης δείχνει διατεθειμένος να αποσύρει την προσφυγή του, αν ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης τον αφήσει να μεταγραφεί στους Νεοσμυρνιώτες. Ο 23χρονος άσος είχε τη σεζόν που τελείωσε 9 συμμετοχές (8 ως αλλαγή) και 1 γκολ

Επιθεώρηση της UEFA

Επιθεώρηση του γηπέδου της Νέας Σμύρνης έκανε χθες το πρωί κλιμάκιο της UEFA, προκειμένου να ελέγξει αν είναι κατάλληλο για να διεξαχθούν σε αυτό αγώνες ευρωπαϊκού επιπέδου. Οι Κωνσταντίνος Τσακίρης, Χριστόφορος Μακρόπουλος, Γιώργος Τσέλιος και Γιώργος Δέδες υποδέχθηκαν και ξενάγησαν τρεις εκπρόσωπους την ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και τον υπεύθυνο της ΕΠΟ, Θεόδωρο Θεοδωρίδη. Οι αρμόδιοι, που ήρθαν χθες, ζήτησαν να γίνουν κάποιες εργασίες στο γήπεδο, οι οποίες είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν.

Αυτά που ζήτησε η ΟΥΕΦΑ είναι η αρίθμηση των καθισμάτων, ο καθαρισμός τους και η αντικατάσταση των σπασμένων με καινούργια. Σήμανση στις τουαλέτες. Αίθουσα αναμονής για ντόπινγκ κοντρόλ. Πάρκινγκ για τους επίσημους. Τοποθέτηση φυσούνας κ.λπ. Αποφάσεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βοργιάς στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Λανουά επιδιώκει τη συσκότιση»

Έκοψε το βίντεο του Λανουά η ΕΠΟ - Ποιους λόγους επικαλείται!

«Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για Τετέ η διοίκηση της Γκρέμιο, τις επόμενες ημέρες το ραντεβού με τον ατζέντη»

«Θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Τετέ η Γκρέμιο, προτιμά άμεση πώληση ο Παναθηναϊκός»

ΠΑΟΚ: Επίσκεψη σε ξενώνα καρκινοπαθών παιδιών

Τσακίρης: «Η θέση που έχει κινηθεί πιο ουσιαστικά για μεταγραφή η ΑΕΚ - Αδικαιολόγητο να είναι μακράν πρώτη στις κάρτες»

ΠΑΟΚ: Προπονητικό κέντρο και στην Κέρκυρα για την Ακαδημία

Νικολακόπουλος: «Κάτι λέει που όλοι θεωρούν ακόμα τον Ολυμπιακό πρώτο φαβορί παρά τις δύο οδυνηρές γκέλες»

Ο Παντελίδης πήρε το πτυχίο του και η Κηφισιά τον συνεχάρη

Αθανασίου: «Καυτός Ιανουάριος με προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Θέλει κάποιες γενναίες αποφάσεις»