Δυσκολεύει αρκετά η παραμονή του Γιώργου Λαναρή στην Βέροια! Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Δημήτρης Καρύδας, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της «βασίλισσας», Γιώργο Αρβανιτίδη, αλλά οι δύο πλευρές δεν συμφώνησαν. Το πρόβλημα στην όλη υπόθεση, είναι το ότι ο ποδοσφαιριστής ζητάει από την Βέροια κλειστό τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 250.000 ευρώ. Από την άλλη πλευρά, η «βασίλισσα» του βορρά του πρότεινε να εξαντλήσει το συμβόλαιο του το οποίο εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι κάτι που η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν δέχτηκε.

Σλοβενία-Σερβία ο Καλαϊτζίδης

Για την Σλοβενία και την Σερβία θα αναχωρήσει την Τετάρτη ο προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Ο έμπειρος τεχνικός θα μεταβεί στις δύο συγκεκριμένες χώρες έτσι ώστε να ελέγξει από κοντά κάποια αθλητικά κέντρα τα οποία έχει δει μόνο από DVD.

Ανταπόκριση από Βέροια: Αντώνης Χατζηκυριακίδης
Απόδοση: Νίκος Τζαλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βοργιάς στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Λανουά επιδιώκει τη συσκότιση»

Έκοψε το βίντεο του Λανουά η ΕΠΟ - Ποιους λόγους επικαλείται!

«Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για Τετέ η διοίκηση της Γκρέμιο, τις επόμενες ημέρες το ραντεβού με τον ατζέντη»

«Θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Τετέ η Γκρέμιο, προτιμά άμεση πώληση ο Παναθηναϊκός»

ΠΑΟΚ: Επίσκεψη σε ξενώνα καρκινοπαθών παιδιών

Τσακίρης: «Η θέση που έχει κινηθεί πιο ουσιαστικά για μεταγραφή η ΑΕΚ - Αδικαιολόγητο να είναι μακράν πρώτη στις κάρτες»

ΠΑΟΚ: Προπονητικό κέντρο και στην Κέρκυρα για την Ακαδημία

Νικολακόπουλος: «Κάτι λέει που όλοι θεωρούν ακόμα τον Ολυμπιακό πρώτο φαβορί παρά τις δύο οδυνηρές γκέλες»

Ο Παντελίδης πήρε το πτυχίο του και η Κηφισιά τον συνεχάρη

Αθανασίου: «Καυτός Ιανουάριος με προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Θέλει κάποιες γενναίες αποφάσεις»