Την επιθυμία του να δει ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το περσυνό, με πλούσιο και καλό θέαμα, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μάκης Κατσαβάκης. Ο τεχνικός της Καλαμαριάς, μίλησε φυσικά για την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο αλλά και για την δική του ομάδα. «Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μία καλή απόδοση», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά ο Μάκης Κατσαβάκης είπε στο επίσημο site των «ποντίων»: «Ευελπιστούμε να γίνει ένα καλύτερο Πρωτάθλημα φέτος, από κάθε άλλη χρονιά. Να υπάρχει πλούσιο, καλό θέαμα, να μην υπάρχει βία και ο κόσμος να πηγαίνει στα γήπεδα. Εμείς από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να έχουμε μία καλή απόδοση, κυρίως όπως αυτή του δεύτερου γύρου της περιόδου 2006-2007, ώστε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας».

Νίκος Τζαλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βοργιάς στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Λανουά επιδιώκει τη συσκότιση»

Έκοψε το βίντεο του Λανουά η ΕΠΟ - Ποιους λόγους επικαλείται!

«Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για Τετέ η διοίκηση της Γκρέμιο, τις επόμενες ημέρες το ραντεβού με τον ατζέντη»

«Θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Τετέ η Γκρέμιο, προτιμά άμεση πώληση ο Παναθηναϊκός»

ΠΑΟΚ: Επίσκεψη σε ξενώνα καρκινοπαθών παιδιών

Τσακίρης: «Η θέση που έχει κινηθεί πιο ουσιαστικά για μεταγραφή η ΑΕΚ - Αδικαιολόγητο να είναι μακράν πρώτη στις κάρτες»

ΠΑΟΚ: Προπονητικό κέντρο και στην Κέρκυρα για την Ακαδημία

Νικολακόπουλος: «Κάτι λέει που όλοι θεωρούν ακόμα τον Ολυμπιακό πρώτο φαβορί παρά τις δύο οδυνηρές γκέλες»

Ο Παντελίδης πήρε το πτυχίο του και η Κηφισιά τον συνεχάρη

Αθανασίου: «Καυτός Ιανουάριος με προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Θέλει κάποιες γενναίες αποφάσεις»