«Παρελθόν» πρόκειται να αποτελέσει για την Μπαρτσελόνα ο Λiουντοβίκ Ζιουλί. Ο πρώην παίκτης της Μονακό ενημερώθηκε από τον τεχνικό διευθυντή των «μπλαουγκράνα», Τσίκι Μπεκιριστάιν, πως δεν συγκαταλέγεται στα πλάνα του συλλόγου για την ερχόμενη σεζόν, όπως αναφέρει η ισπανική «Marca».

Συγκεκριμένα, η Μπαρτσελόνα ευελπιστεί να αποκομίσει ποσό της τάξεως των έξι εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του 31χρονου διεθνή Γάλλου μέσου, μιας και αυτός δεσμεύεται με συμβόλαιο, εώς το καλοκαίρι του 2008. Από την άλλη πλευρά, ο Ζιουλί ζητάει από τους Καταλανούς να μειώσουν τις οικονομικές τους απαιτήσεις, προκειμένου να βρει ευκολότερα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο πατέρας, αλλά και μάνατζερ του έμπειρου χαφ, Ντομινίκ Ζιουλί, ανέφερε πως ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για τον γιο του τόσο από την Μαρσέιγ και την πρώην ομάδα του, Μονακό, όσο και από τις ιταλικές Φιορεντίνα και Γιουβέντους.

Επιμέλεια: Χρήστος Βασιλείου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

La Liga-31η αγωνιστική: Δεσπόζει το ντέρμπι της Βαρκελώνης στο «Καμπ Νου»

«Ρώτα τον Αρμπελόα»: Η φαρμακερή ατάκα του Ασένθιο για τον περιορισμένο χρόνο του στη Ρεάλ!

Τινάζει την... μπάνκα στον αέρα για Ολίσε η Ρεάλ - Το αστρονομικό ποσό που προσφέρει στην Μπάγερν!

Προχωρά η αγορά της Σεβίλλης από fund με επικεφαλής τον Σέρχιο Ράμος

Όργιο φημών για σκάνδαλο στην Μπέτις: Ο Ντεόσα εκτός ομάδας επειδή φέρεται να είχε σχέση με την κόρη του Χοακίν

Έξαλλος με συνεργάτη του Φλικ ο Γιαμάλ: Ο λόγος που ξέσπασε μετά το Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα

Συνεχίστηκε η κόντρα Βινίσιους με Μαφέο: «Θα σε σκοτώσω»-«Είσαι για την… παραλία»

«Καθάρισε» με την παραμονή και βάζει σε κίνδυνο την τριάδα για τη Βιγιαρεάλ η Τζιρόνα

Η νέα φανέλα της Μπαρτσελόνα θα τιμά τη μνήμη του Κόμπι, με τα χρώματα των Λέικερς

Και όμως: Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο έχουν συναντηθεί… ακόμη περισσότερες φορές από τις 6 φετινές!