Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της αγγλικής «Μanchester Evening News», ο Σβεν Γκόραν Έρικσον έχει συμφωνήσει να αναλάβει το «τιμόνι» της Μάντσεστερ Σίτι αποδεχόμενος την προσφορά που του είχε κάνει ο νέος ιδιοκτήτης των «Σίτιζενς» και πρώην πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης, Τάσκιν Σιναβάρτα.

Σε δηλώσεις του ο Κέϊθ Χάρις, σύμβουλος του νέου ιδιοκτήτη της «Σίτι» ανέφερε:«Στη περίπτωση του ενδιαφέροντος μας με τον Έρικσον θέσαμε στο «τραπέζι» δύο τινά. Το ένα αφορά τον Έρικσον, ο οποίος θα του δοθεί η δυνατότητα να ξαναπαίξει σε υψηλό επίπεδο και πάλι ενώ στην άλλη πλευρά εμείς επιδιώκουμε τη με τη καθοδήγηση του προπονητή μας να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, θέτοντας ως πρώτο στόχο να μπούμε στις έξι κορυφαίες ομάδες της Βρετανίας».

Κλείνοντας, ο Κέϊθ Χάρις τόνισε με ύφος:«Ήρθε η στιγμή η Μάντσεστερ Σίτι να πρωταγωνιστήσει και πάλι. Να αλλάξει προς το καλύτερο. Την οφείλουμε στους οπαδούς μας».Ο 59χρονος πρώην προπονητής της εθνικής Αγγλίας αναμένεται να έρθει για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο την προσεχή εβδομάδα .

Επιμέλεια: Αποστόλης Γαϊτάνης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube