Να διατηρήσει τη ψυχραιμία του στα «κόλπα» των Ιταλών συνέστησε στον Γουέιν Ρούνεϊ ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μίλαν, Μαρκ Χέιτλι. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Τετάρτη στο «Ολντ Τράφορντ» τη Μίλαν, στο πλαίσιο των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Χέιτλι να προειδοποιεί τον Αγγλο διεθνή επιθετικό για το τι θα συναντήσει.

«Ξέρουν όλα τα κόλπα για να σε αποπροσανατολίσουν. Γνωρίζουν τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του Γουέιν και θεωρώ πολύ πιθανό να προσπαθήσουν να τον εκνευρίσουν», δήλωσε ο Χέιτλι. Ο «Αττίλας», ο οποίος φόρεσε 66 φορές τη φανέλα της Μίλαν κατά την τετραετή παραμονή του σε αυτήν -τη δεκαετία του ’80- υποστήριξε ότι η επιστροφή του Ρούουντ Φαν Νίστελροϊ στην αγωνιστική δράση ίσως να αποτελέσει το «κλειδί» προκειμένου να γείρει την πλάστιγγα υπέρ των «κόκκινων διαβόλων»:

«Ο Ρούνεϊ έκανε φανταστική δουλειά όταν απουσίαζε ο Ρούουντ. Όμως, όταν αγωνίζεσαι σε αυτό το επίπεδο και με αντιπάλους τους Πάολο Μαλντίνι, Αλεσάντρο Νέστα, χρειάζεσαι τους πρωτοκλασάτους παίκτες σου». Από την άλλη, παραδέχθηκε ότι η απουσία του Αντρέι Σεβτσένκο ίσως αποδειχθεί καθοριστική για τους «ροσονέρι»: «Είναι πολύ σημαντικός για τη Μίλαν, όπως ο Φαν Νίστελροϊ για τη Γιουνάιτεντ. Με μισή ευκαιρία μπορεί να σου κάνει δύο γκολ. Τόσο καλός είναι».

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Βαρβαρέσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube