Τη Δευτέρα αναμένεται στο Ηράκλειο ο Μανουέλ Σίλβα Ζούνιορ. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος μέσος θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου, ενώ παράλληλα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στη διοίκηση του συλλόγου για την καθυστερημένη επιστροφή του στην Αθήνα, που αποδίδεται σε πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την έκδοση της βίζας του.

Στο μεταξύ, η προετοιμασία των Ηρακλειωτών συνεχίζεται με διπλές προπονήσεις, αν και τη Δευτέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκγύμναση των παικτών μόνο το απόγευμα. Τέλος, όπως έγινε γνωστό, το προγραμματισμένο για τις 11 Ιουλίου φιλικό απέναντι στη Λάρισα στη Στυλίδα αναβάλλεται και στη θέση του προγραμματίζεται αγώνας με την Καλαμαριά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ: Ο βασικός και το βάθος

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού