Την απόκτηση του Γιώργου Αμπάρη ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Αστέρας Τρίπολης. Ο 25χρονος τερματοφύλακας λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, δήλωσε...«Η διοίκηση του Αστέρα έδειξε ότι με ήθελε και το έδειξε με τις κινήσεις της. Η ομάδα είναι πολύ οργανωμένη, τα πάντα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και πιστεύω ότι θα κάνουμε μία καλή πορεία στην Α’ Εθνική. Σε αυτή την προσπάθεια, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και πιστεύω πώς αν έχει υπομονή, θα δει πολλά ωραία πράγματα από αυτή την ομάδα».

Ο γεννημένος στις 23 Απριλίου του 1982, τερματοφύλακας από τη Νάουσα ξεκίνησε την καριέρα του στον Αετό Σκύδρας. Η μεταγραφή στον Ηρακλή ήρθε το 2001. Με τη φανέλα του «Γηραιού» είχε συνολικά 102 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία ,12 στο κύπελλο και 2 στο UEFA.

Επιμέλεια: Θωμάς Κολοβός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου