@2@Συνάντηση με τον πρόεδρο της Λα Κορούνια, Αουγκούστο Λεντοίρο είχε ο μάνατζερ του Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι, Μαρσέλο Λομπίγια. Ο Αργεντίνος αμυντικός για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός, βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από την Αγγλία και την Ισπανία.

Συγκεκριμένα, η Τότεναμ και η Σαραγόσα έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη. «Ο κ. Λεντοίρο (πρόεδρος Λα Κορούνια) ζήτησε να με δει για να μάθει εάν υπάρχουν εγγράφως προτάσεις για τον Κολοτσίνι. Περιμένω να δω τι προτάσεις υπάρχουν και στη συνέχεια θα τις παρουσιάσω στον πρόεδρο».

Όπως αποκαλύφθηκε από τον Μαρσέλο Λομπίγια, ο παίκτης του έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό, ύψους 4 εκατ. ευρώ, αλλά περιμένει μεγαλύτερη προσφορά από την Τότεναμ. Όσον αφορά την Εσπανιόλ δεν έχει κάνει ακόμα γνωστές τις προθέσεις της για τον Κολοτσίνι αναφορικά με το οικονομικό της σκέλος. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί την παραμονή του στην Ισπανία.

Αλέξανδρος Κουλούρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ρώτα τον Αρμπελόα»: Η φαρμακερή ατάκα του Ασένθιο για τον περιορισμένο χρόνο του στη Ρεάλ!

Τινάζει την... μπάνκα στον αέρα για Ολίσε η Ρεάλ - Το αστρονομικό ποσό που προσφέρει στην Μπάγερν!

Προχωρά η αγορά της Σεβίλλης από fund με επικεφαλής τον Σέρχιο Ράμος

Όργιο φημών για σκάνδαλο στην Μπέτις: Ο Ντεόσα εκτός ομάδας επειδή φέρεται να είχε σχέση με την κόρη του Χοακίν

Έξαλλος με συνεργάτη του Φλικ ο Γιαμάλ: Ο λόγος που ξέσπασε μετά το Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα

Συνεχίστηκε η κόντρα Βινίσιους με Μαφέο: «Θα σε σκοτώσω»-«Είσαι για την… παραλία»

«Καθάρισε» με την παραμονή και βάζει σε κίνδυνο την τριάδα για τη Βιγιαρεάλ η Τζιρόνα

Η νέα φανέλα της Μπαρτσελόνα θα τιμά τη μνήμη του Κόμπι, με τα χρώματα των Λέικερς

Και όμως: Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο έχουν συναντηθεί… ακόμη περισσότερες φορές από τις 6 φετινές!

Βινίσιους: «Έχω καλύτερη σύνδεση με τον Αρμπελόα σε σχέση με τον Αλόνσο»