Παίκτης και αρχηγός της Χιρόνα θα είναι και για τα επόμενα δύο χρόνια ο Άριελ ΜακΝτόναλντ. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού συμφώνησε με τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου και θα παραμείνει ο βασικός πλέι μέικερ της Χιρόνα.
«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν με την ανανέωση του συμβολαίου μου» ήταν τα πρώτα λόγια 35χρονου παίκτη ο οποίος συμπλήρωσε λέγοντας πως απολαμβάνει να παίζει για αυτή την ομάδα. «Μου αρέσει πολύ που είμαι σε αυτό τον σύλλογο και απολαμβάνω κάθε στιγμή».

Ο επόμενος που θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Χιρόνα, είναι ένας ακόμα παλιός μας γνώριμος από τα ελληνικά γήπεδα, ο Ντάριλ Μίντλετον. Αν μάλιστα συμφωνήσει και ο Ράιαν Στάκ, που έχει παίξει σε Άρη και Ολυμπιακό, με τον ισπανικό σύλλογο τότε θα έχουμε μια μίνι «Ελληνική παροικία» στη Χιρόνα.

Επιμέλεια: Αντώνης Κατσίκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube