Το πήρε απόφαση... Ο λόγος για τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραμόν Καλντερόν, που κατέθεσε τα όπλα τουλάχιστον στην παρούσα φάση για την απόκτηση του Κακά από τη Μίλαν.
«Είναι μάλλον απίθανο να γίνει αυτή η μεταγραφή. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει πιθανότητα να τον δούμε στη Ρεάλ. Η Μίλαν κατέστησε σαφές πως δεν προτίθεται να τον πουλήσει, συνεπώς δεν μπορούμε να τον αγοράσουμε», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της «βασίλισσας» και πρόσθεσε: «Αν ο Κακά κάποτε μας ενημερώσει πως θέλει να φύγει, θα καταθέσουμε μετά χαράς πρόταση να τον αποκτήσουμε. Φαίνεται όμως πως η Μίλαν δεν θέλει να τον χάσει και αυτό κάνει τα πράγματα δύσκολα».
Τέλος, ο Ραμόν Καλντερόν αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Φάμπιο Καπέλο. «Κατακτήσαμε μαζί του το πρωτάθλημα και θα του είμαστε πάντα ευγνώμονες για αυτό, αλλά θέλουμε να πηγαίνουμε ακόμη καλύτερα και χρειαζόμασταν μία αλλαγή», τόνισε.