Την Παρασκευή αναμένεται να φτάσει στην χώρα μας ο Λουίς Αλμπέρτο Γκουανταλούπε. Ο 29χρονος αμυντικός που έχει συμφωνήσει προφορικά με την Βέροια, αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την «βασίλισσα» του βορρά. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες μαζί με τον Περουβιανό στόπερ θα έρθει ένας συμπατριώτης του ο οποίος και αυτός θα αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.@2@
«Κλείνει» και Ντούρο!
Παίκτης της Βέροιας θα πρέπει να θεωρείται ο Κλόντιαν Ντούρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικούντες της «βασίλισσας» έχουν έρθει σε επαφή με τον 28χρονο Αλβανό και έχουν συμφωνήσει μαζί του. Ο Ντούρο αγωνίζεται στα χαφ και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχει ακόμα ένα ραντεβού με τους ανθρώπους του συλλόγου έτσι ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Η ώρα των εργομετρικών
Την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένεται να περάσουν τις εργομετρικές εξετάσεις σε γκρουπ οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας. Αυτό γιατί το Σάββατο η «βασίλισσα» αναχωρεί για την Σλοβενία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Ανταπόκριση από Βέροια: Αντώνης Χατζηκυριακίδης
Απόδοση: Νίκος Τζαλίδης