Στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Λάρισας βρίσκεται ο Πάβελ Φορτ! Σύμφωνα με το sportlarissa.gr λοιπόν, ο 24χρονος Τσέχος που ανήκει στην Τουλούζ, αρέσει αρκετά στους «βυσσινί», ωστόσο το υψηλό κασέ του είναι ένα από τα εμπόδια που δυσκολεύει αρκετά την περίπτωση του. Συνεχίζονται οι προπονήσεις στο Καρπενήσι για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης. Ανακοινώθηκαν τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ΑΕΛ.
Επαφή με Φορτ!
@2@Ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του Τσέχικου ποδοσφαίρου θέλει να αποκτήσει η Λάρισα. Οι «βυσσινί» έχουν βάλει στο μάτι τον Πάβελ Φορτ ο οποίος ανήκει στην Τουλούζ, ωστόσο το υψηλό κασέ του ποδοσφαιριστή σε συνδυασμό με το ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την γαλλική ομάδα, δυσκολεύουν αρκετά την περίπτωση του.
Ο 24χρονος επιθετικός είχε προταθεί εδώ και αρκετό καιρό στην ΑΕΛ και σύμφωνα με πληροφορίες ο εκπρόσωπος του παίκτη, είχε την Τετάρτη τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Δώνη. Πάντως οι «βυσσινί» παρά το ότι πρόκειται για μια
αρκετά δύσκολη περίπτωση δείχνουν αποφασισμένοι να την παλέψουν καθώς εκτός από δύσκολη, είναι και εξαιρετική…
Το βιογραφικό του Πάβελ Φορτ
Ονοματεπώνυμο: Πάβελ Φορτ
Ημερ. Γενν.: 26.06.1983
Εθνικότητα: Τσεχία
Ύψος: 1,88 μ.
Βάρος: 84 κ.
Θέση: Επιθετικός
Η καριέρα του
Σεζόν Ομάδα Συμμετοχές Γκολ
2000-01 Βικτόρια Πλζεν 5 -
2001-02 Βικτόρια Πλζεν - -
2002-03 Βικτόρια Πλζεν - -
2003-04 Σλάβια Πράγας 16 3
2004-05 Σλάβια Πράγας 26 4
2005-06 Σλάβια Πράγας 22 7
2006-07 α Σλάβια Πράγας 17 7
2006-07 β Τουλούζ 10 -
Συνεχίζονται οι προπονήσεις
Με δυνατούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές της Λάρισας. Ο Γιώργος Δώνης είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την μέχρι στιγμής εικόνα που παρουσιάζουν οι παίκτες, ενώ το πρόγραμμα καθημερινά, περιλαμβάνει κυρίως ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης. Οι «βυσσινί» θα παραμείνουν στο Καρπενήσι όπου πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους μέχρι τις 20 του μήνα.
Ανταπόκριση από Λάρισα: Λάζαρος Παπαδούλης
Απόδοση: Νίκος Τζαλίδης