Ημ. Γέννησης: 16/09/88
Θέση: Μέσος
Συμ.:3 Λεπτά:136 Γκολ:1
Ομάδα: Πανιώνιος
Με το γκολ-ποίημα που σημείωσε από απόσταση 40 μέτρων στον αγώνα με τους Σουηδούς έδειξε ότι θα πρέπει να τον υπολογίζουμε στο εξής. Ήταν ένα τέρμα που ουσιαστικά έδωσε την πρόκριση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και δικαιολόγησε την συμμετοχή του στην 18άδα της Εθνικής. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, αφού στα τρία παιχνίδια που ακολούθησαν έκανε ότι μπορούσε για να βοηθήσει την ομάδα του, αγωνιζόμενος ως αμυντικό χαφ και έπιασε πολύ υψηλή απόδοση.
Πού γεννήθηκες;
«Στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσα στη Δράμα.»
Σε ποια ομάδα αγωνίστηκες για πρώτη φορά;
«Σ’ ένα χωριό της Δράμας. Μετά πήγα στην Ξάνθη και τώρα αγωνίζομαι στον Πανιώνιο.»
Σε ποιά ηλικία;
«Άρχισα να παίζω απ’ τα πέντε μου.»
Ποιο παίκτη έχεις για πρότυπο;
«Τον Παρασκευά Άντζα.»
Στόχοι για το μέλλον;
«Θέλω να καθιερωθώ στην Α’ Εθνική και στη συνέχεια να παίξω και σε μία μεγαλύτερη ομάδα.»
Προτιμάς καριέρα στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα;
«Στο εξωτερικό είναι καλύτερα.»
Ποιόν θεωρείς πολυτιμότερο συμπαίκτη σου στην εθνική;
«Ο Κώστας Μήτρογλου. Γιατί μας βοήθησε πολύ με τα γκολ που πέτυχε και είναι ένας παίκτης που μπορεί να σκοράρει από το πουθενά.»
Ένα σχόλιο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Αυστρία;
«Όλοι έχουμε στο μυαλό μας το τουρνουά, θέλουμε να προκριθούμε στους τέσσερις τους πανευρωπαϊκού και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.»
Αγγελική Παπαμιχαήλ