Στη πόλη της Βέροιας βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πέμπτη το πρωί ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός Γκουανταλούπε, που από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να ανακοινωθεί από τη «βασίλισσα του βορρά». Παράλληλα, την Παρασκευή αναμένεται να φτάσει στην πατρίδα μας από την Βραζιλία όπου πέρασε τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Ζουλίνιο, ο οποίος αμέσως θα ενσωματωθεί στην αποστολή για να ξεκινήσει προπονήσεις. Τα τυπικά απομένουν για αποκτηθεί ο 28χρονος διεθνής Αλβανός μεσοεπιθετικός Κλόντια Ντούρο που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την Αρμίνια Μπίλεφελντ.
Να προσθέσουμε ότι οι επαφές που είχε η ομάδα με έμπειρους έλληνες ποδοσφαιριστές(Κούτση, Κουλακιώτη, Ζαμπρόπουλο) δεν είχαν θετική κατάληξη
Στα αγωνιστικά, να επισημάνουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι εργομετρικές εξετάσεις των παικτών ενώ απ’ το τεχνικό επιτελείο της ομάδας προκύπτει η πρόθεση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη να πάρει μαζί του στη προετοιμασία κι αρκετούς ποδοσφαιριστές από τους νέους της ομάδας. Στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας τώρα, το κλίμα παραμένει ακόμα αρνητικό, λόγο της σχεδόν μηδαμινής ενίσχυσης της ομάδας μέχρι σήμερα.
Να προσθέσουμε κλείνοντας επίσης ότι το Σάββατο η Βέροια θα αναχωρήσει για το προπονητικό κέντρο της Ρόγκλα στη Σλοβενία όπου θα γίνει το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας.
Ανταπόκριση από Βέροια: Αντώνης Χατζηκυριακίδης
Απόδοση: Αποστόλης Γαϊτάνης