Την Κυριακή (15/7) το πρωί έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί για μια ακόμα χρονιά το βασικό στάδιο προετοιμασίας του, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων για τη νέα χρονιά.
Η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από τους: Νικοπολίδης, Μπούτινα, Παναγόπουλος, Αντζας, Τοροσίδης, Σέζαρ, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Πατσατζόγλου, Ντομί, Τζόρτζεβιτς, Στολτίδης, Γκαλέτι, Μενδρινός, Νε, Κωνσταντίνου, Νούνιες, Κοβάσεβιτς, Μπόρχα, Ματσούκας, Παπαδόπουλος, Φακίνος και Σίκοφ.
Ο Ραούλ Μπράβο θα ενσωματωθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα την Δευτέρα στην Αυστρία, ενώ το Σάββατο (14/7) θα περάσουν από εργομετρικό έλεγχο, οι Λουτσιάνο Γκαλέτι, Βάντσε Σίκοφ, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Γιαννούλης Φακίνος και Λιονέλ Νούνιες.
Αλέξανδρος Κουλούρης