Μπορεί όπως ανέφερε και στην γραπτή του δήλωση η αγαπημένη του ομάδα να είναι ο Πανιώνιος, ο Αχιλλέας Μπέος όμως δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει τον αδερφικό του φίλο Αντώνη Ρέμο από την στιγμή που του το ζήτησε. Ο πρώην ισχυρός άνδρας των «κυανέρυθρων» υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις για έναν Ηρακλή όπως τον έχουν ονειρευτεί οι φίλοι της ομάδας.

Αναλυτικά

«Ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου που έχει επίγνωση των πράξεών του θέλω να διευκρινίσω και να δηλώσω, ότι:

Η ομάδα της καρδιάς μου ήταν και παραμένει να είναι ο Πανιώνιος. Ο λόγος της παρουσίας μου στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης και η συμμετοχή μου στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της οικογένειας του Ηρακλή έχει να κάνει με τους δεσμούς φιλίας, εκτίμησης και σεβασμού, επί σειρά ετών, με τον Αντώνη Ρέμο. Για τον λόγο αυτό αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση, από τη στιγμή που μου ζητήθηκε από τον αδερφικό μου φίλο, να βοηθήσω και να συμμετέχω και εγώ στην τεράστια και δύσκολη προσπάθεια που ξεκίνησε ο ίδιος και οι συνεργάτες του για την αναγέννηση του ιστορικού Ηρακλή.

Με όλη την ευθύνη που με διακατέχει θέλω να δεσμευτώ απέναντι σε όλους τους φίλους του Ηρακλή, μικρούς και μεγάλους, ότι για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο, θα ασχοληθώ καθημερινά και θα στηρίξω αυτή την προσπάθεια. Θα προστατεύσω με όλες μου τις δυνάμεις τα συμφέροντα της αγαπημένης σας ομάδας, κάτι που έκανα και στο παρελθόν για τη δική μου ομάδα, και με τη βοήθεια και συμπαράσταση όλου του φίλαθλου κόσμου του Ηρακλή, θα βοηθήσω και εγώ για έναν Ηρακλή, όπως εσείς τον έχετε ονειρευτεί
»

Με ειλικρίνεια, Αχιλλέας Μπέος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι ενδεκάδες στο Πανσερραϊκός-Λεβαδειακός

Ηλιόπουλος: «Έχουμε πετύχει όλους τους μεσοπρόθεσμους στόχους-Η Λίγκα να λειτουργεί προς όφελος όλων των ομάδων»

Ο πανηγυρισμός του Γιόβιτς με το VAR και η τρέλα στην κερκίδα: Η εντυπωσιακή παρακάμερα της ΑΕΚ

«Σημαντικό βήμα για το νέο μας σπίτι»: Το βίντεο του Παναθηναϊκού για την τοποθέτηση της πρώτης κερκίδας στον Βοτανικό!

«Το ταξίδι συνεχίζεται»: To φοβερό βίντεο του Ολυμπιακού για την επέκταση με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ!

Τσακίρης: «Το… σκανάρισμα του Νίκολιτς και η εξέδρα γύρισαν το ματς - ΑΕΚ με επιστροφές και μεταγραφές μετά τη διακοπή»

Επίσημο: Ανανέωσε ως το 2027 με τον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Προαναγγελία ανανέωσης Μεντιλίμπαρ με μήνυμα από τους παίκτες

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός έχει εξάρτηση από συγκεκριμένους παίκτες»

Γιόβιτς: «Δείξαμε χαρακτήρα, παρά την κούραση - Θα είμαι καλύτερος στο δεύτερο μέρος της σεζόν»